Hyr buss av oss

Våra bussar är moderna och har alla bekvämligheter såsom toalett, luftkonditionering, trepunktsbälten, eluttag, kylskåp med dryck samt WIFI.

Som kund har ni möjlighet att meddela oss om ni har speciella önskemål gällande er resa via vårt formulär. Har ni specifika frågor om er kommande resa ringer vi gärna upp och diskuterar fram en lösning tillsammans med er.

Ibland kan man som privatperson eller förening känna det lite överdrivet att hyra en stor buss men i själva verket kan det bli betydligt billigare att göra så jämfört med att hyra ett antal minibussar. Genom att hyra en buss med chaufför kan ni istället koppla av och fokusera på er slutdestination.

Vi finns i Skåne

Du som är behov av att hyra buss i Helsingborg, Lund, Malmö och Köpenhamn med omnejd är välkommen att skicka in en offert till oss, du får ett pris inom några minuter, när du hyr buss av oss ingår alltid chaufför.

Neoplan Starliner bussar

Vårt bussbolag använder oss av Neoplan Starliner bussar. Bussmodellen kännetecknas av ett mycket modernt och elegant utseende där bussens enorma vindruta är en riktigt publikmagnet.

Stort bagageytrymme

En Neoplan Starliner buss är branschledande gällande bagageutrymmen, bussmodellen kan svälja enorma mängder med bagage vilket är särskilt uppskattat bland idrottslag och sällskap med mycket bagage.

Offertförfrågan

Genom att fylla i vårt digitala formulär får ni omgående en offert från oss.
Våra offerter är inte bindande.