Shoppingresor till Tyskland – ett smidigt sätt att spara pengar

Tyskland är ett populärt resmål för shopping, och det finns många anledningar till det. Priserna är lägre än i Sverige, och det finns ett stort utbud av varor att välja mellan. Om du letar efter ett sätt att spara pengar på dina shoppingvanor är en shoppingresa till Tyskland och Calle i Heiligenhafen ett bra val.

Heiligenhafen

Heiligenhafen är en charmig hamnstad vid Östersjön i det nordtyska förbundslandet Schleswig-Holstein. Staden ligger på tyska fastlandet mittemot ön Fehmarn, ungefär 6 mil norr om Lübeck och 5,5 mil öster om Kiel. Folkmängden uppgår till cirka 9 300 invånare.

Boka här https://bemaresor.se/produkt/heiligenhafen-tyskland

Varför är Tyskland ett bra shoppingland?

Det finns flera anledningar till att Tyskland är ett bra shoppingland:

  • Låga priser: Priserna på varor i Tyskland är ofta lägre än i Sverige. Detta gäller både för varor från tyska varumärken och för importerade varor.
  • Stort utbud: I Tyskland finns det ett stort utbud av varor att välja mellan.