Bussresa till Tyskland | Calle i Heiligenhafen | boka din resa idag

Bussresan startar från Jönköping

Våra bussresor till Calle i Heiligenhafen i Tyskland utgår från Jönköping. Vi följer sedan E4:an söderut och hämtar upp passagerare längs med vägen via ett antal orter för att sedan korsa Öresund via Helsingborg och Helsingör, därefter tar vi oss vidare till Rödby – Puttgarden och anländer slutligen till Heiligenhafen.

Förbeställning

Under resans gång går det bra att göra en förbeställning för att göra shoppingen i Tyskland enklare för dig som resenär.

I Heiligenhafen stannar vi i c:a två timmar innan vi vänder hemåt igen.

Heiligenhafen

Heiligenhafen är en hamnstad vid Östersjön i den nordtyska delstaten Schleswig-Holstein. Staden ligger på tyska fastlandet mittemot ön Fehmarn, ungefär 6 mil norr om Lübeck och 5,5 mil öster om Kiel. Folkmängden uppgår till cirka 9 200 invånare. Till Heiligenhafen hör stadsdelarna Ortmühle och Strandhusen. Utanför Heiligenhafen ligger halvön Graswarder med historisk strandbebyggelse. Graswarder är ett fågelskyddsområde.

Boka idag https://bemaresor.se/produkt/heiligenhafen-tyskland

Hållplatser:

Jönköping

Torsvik

Hok

Vrigstad

Nya Hjälmseryd

Lammhult

Växjö

Rastplats Moasjön

Ljungby

Strömsnäsbruk

Markaryd

Skåneporten

Åstorp