Hyr buss | vad ingår i priset | hur fungerar det

Hyra buss med chaufför

När du hyr en buss av oss ingår alltid chaufför. Det finns en rad faktorer som påverkar slutpriset när du hyr en buss. Faktorer som avstånd, tidpunkt på dygnet, helgdagar, broavgifter och vägskatter är bara en del av priset.

Kostnader

De största kostnaderna utgörs alltid av bränslet och chauffören, storleken på bussen spelar mindre roll. Att hyra buss kallas beställningstrafik inom branschspråk. Det innebär att man alltid hyr bussen, vilket i sin tur innebär till skillnad från linjetrafik att antalet passagerare inte påverkar priset. Som kund betalar du lika mycket om du åker 15 passagerare eller 60 passagerare.

Du får alltid det bästa priset

Andra faktorer som också påverkar priset är om bussen skall kvarstanna på destinationen eller kan åka tillbaka till depån, vi debiterar aldrig en kund för den tid bussen och chauffören väntar vid depån. De priser ni får från oss är alltid uträknade för ett ge det bästa priset till er som kund, ibland kan det vara bättre att bussen stannar kvar på destinationen och ibland kan det bli billigare om bussen kör tillbaka till depån. Om kunden önskar att bussen skall kvarstanna på destinationen eller att uppdraget kräver det stannar vi självklart kvar med bussen.

Slutpriserna som vi offererar är alltid inklusive moms och inkluderar samtliga kostnader.

Hos oss kan du boka en buss https://bemaresor.se/hyr-buss