Hyra buss en smidig lösning på dina transportbehov

Ännu en härlig dag då våra bussar är på resa runt om i Skåne i vårvärmen.

Lönar sig i längden

Ibland kan man som privatperson eller förening känna det lite överdrivet att hyra en stor buss men i själva verket kan det bli betydligt billigare att göra så jämfört med att hyra ett antal minibussar. Genom att hyra en buss med chaufför kan ni istället koppla av och fokusera på er slutdestination.

Alla bekvämligheter

Våra bussar är moderna och har alla bekvämligheter såsom toalett, luftkonditionering, trepunktsbälten, eluttag, kylskåp med dryck samt WIFI.

Speciella önskemål

Som kund har ni möjlighet att meddela oss om ni har speciella önskemål gällande er resa via vårt formulär. Har ni specifika frågor om er kommande resa ringer vi gärna upp och diskuterar fram en lösning tillsammans med er.

Varmt välkommen att boka din buss hos oss https://bemaresor.se/hyr-buss