Bussresa Tyskland Calle

Våra resor till populära Calle i Heiligenhafen fortsätter under sommaren. Passa på att boka din resa på vår hemsida, många datum är snart fullbokade. Vid fullbokade datum kan man ställa sig i kö eller välja ett annat datum.

Bussresan startar från Jönköping

Våra bussresor till Calle i Heiligenhafen i Tyskland utgår från Jönköping. Vi följer sedan E4:an söderut och hämtar upp passagerare längs med vägen via ett antal orter för att sedan korsa Öresund via Helsingborg och Helsingör, därefter tar vi oss vidare till Rödby – Puttgarden och anländer slutligen till Heiligenhafen.

Förbeställning

Under resans gång går det bra att göra en förbeställning för att göra shoppingen i Tyskland enklare för dig som resenär.

I Heiligenhafen stannar vi i c:a två timmar innan vi vänder hemåt igen.

Boka idag https://bemaresor.se/produkt/heiligenhafen-tyskland

Hållplatser:

Jönköping

Torsvik

Hok

Vrigstad

Nya Hjälmseryd

Lammhult

Rastplats Moasjön

Ljungby

Strömsnäsbruk

Markaryd

Skåneporten